Koud bereiden. Zorg er altijd voor dat de melk gekoeld is tussen 4 en 7 °C voordat de melk gebruikt wordt voor opschuimen.
Geen
Product | ||
Per 100 ml | RI*/GDA | |
Energie (kJ / kcal) | 281 / 67 | 0% |
Vetten | 3,6 g | 0% |
waarvan verzadigde vetzuren | 2,5 g | 0% |
Koolhydraten | 4,9 g | 0% |
waarvan suikers | 4,9 g | 0% |
Eiwitten | 3,6 g | 0% |
Zout | 0,13 g | 0% |
calcium | 120 mg | 15% |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52