Meerdere bereidingswijzen
Koude bereiding:Mix het product met een garde in koud water en mix vervolgens met een electrische mixer gedurende 60 sec. Bewaar onder de 3°C en gebruik binnen 72 uur. Voor het serveren verwarmen tot minimaal 72°C.Instant bereiding:Mix het product met een garde of electrische mixer in koud of warm water en breng aan de kook.
Knorr 1-2-3 Koude Basis Vleesjus Zoutarm is een zoutarme basissaus voor jus. Het poeder lost snel op en resulteert in een vleesjus met een gladde structuur. De jus is lekker over vleesgerechten, gehaktballen maar past ook goed bij groenten. Knorr 1-2-3 Koude Basis Vleesjus Zoutarm is geschikt voor een glutenvrij dieet. Deze jus is zowel warm als koud te bereiden. Knorr 1-2-3 Koude Basis Vleesjus Zoutarm heeft een opbrengst van 17 liter.
Palmvet aardappelzetmeel, smaakversterkers (E623, E363), gemodificeerd aardappelzetmeel, maltodextrine, rundvleesextract, (7,8%), verdikkingsmiddel (E415), ui, zonnebloemolie, kleurstof (E150c), tomatenpuree, kruiden (rozemarijn, laurier, oregano, tijm), emulgator (E322 (SOJALECITHINE)), peper.
Product | Na bereiding | ||
Per 100 g | Per 100 g | Per portie | |
Energie (kJ / kcal) | 2067 / 497 | 98 / 23 | 82 / 20 |
Vetten | 34 g | 1,5 g | 1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 20 g | 0,9 g | 0,8 g |
Koolhydraten | 36 g | 2 g | 1,5 g |
waarvan suikers | 2,5 g | < 0,5 g | < 0,5 g |
Vezels | 7 g | < 0,5 g | < 0,5 g |
Eiwitten | 12 g | 0,7 g | 0,6 g |
Zout | 3,5 g | 0,05 g | 0,04 g |
kalium | 263 mg | 50 mg | 41,6 mg |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52