Geen bereiding noodzakelijk
Patentbloem maakt de meeste bakrecepten net wat luchtiger en lekkerder. Het hoge eiwitgehalte zorgt ervoor dat de gluten beter hun werk doen dan in normale tarwebloem. Dit maakt patentbloem de ideale keuze voor het bakken van brood en andere zoete en hartige deeggerechten. De Kristalpatentbloem van Koopmans Professioneel heeft een eiwitpercentage van 9,8%% en kan gebruikt worden voor talloze toepassingen.
100% TARWEBLOEM
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1410 / 335 |
Vetten | 1,1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 g |
Koolhydraten | 71 g |
waarvan suikers | 0,5 g |
Eiwitten | 9,7 g |
Zout | 0 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52