1. Schudden voor gebruik. Pan: 2. Verwarm al roerend tot 70°C kerntemp. (koken hoeft niet). 3. Portioneer, dek af en laat 20 min. afkoelen op kamertemp. 4. Laat 2u opstijven in de koelkast. 5. Bestrooi met rietsuiker en brand af. Oven: portioneer en kook au bain-marie (180°C). Laat afkoelen, opstijven en brand af. Microgolf/magnetron: in een recipiënt gieten en opwarmen tot 70°C kerntemp. + stap 2-4.
Een dessertbasis voor authentieke crème brûlée en crema catalana. Ideaal als je snel een dessert wilt maken. Snel en handig te bereiden Echte, natuurlijke Bourbon-vanille met vanillezaadjes Romig en authentiek van smaak en structuur
Magere MELK, ROOM (42% vet) (28%), suiker, EIGEEL, gemodificeerd zetmeel, stabilisatoren: E461, E331, carrageen, natuurlijk Bourbon vanille-extract, natuurlijk aroma, emulgator: E471, kleurstof: betacaroteen, vanillezaadjes
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 785 / 187 |
Vetten | 13 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9,1 g |
Koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 13 g |
Eiwitten | 3 g |
Zout | 0,1 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52