Optimale verwerkingstemperatuur tussen +2°C en +7°C.
-
Debic Slagroom met suiker bevat 35% melkvet en 10% suiker. Gemiddeld 20% meer opslag dan andere slagromen! Romig en vol van smaak.
Stevige structuur na opkloppen
Aantrekkelijke witte kleur
Luchtig met een volle roomsmaak
SlagROOM, suiker (10%), stabilisator: carrageen, emulgator: E471
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1456 / 347 |
Vetten | 32 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 23 g |
Koolhydraten | 13 g |
waarvan suikers | 13 g |
Eiwitten | 2 g |
Zout | 0,07 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52