Meerdere bereidingswijzen
BEREIDING: Breng de vloeistof aan de kook. Voeg de roux toe (voor soep: 60-80 g/l; voor saus: 90-100 g/l). Roer en laat 5 minuten doorkoken. Dosering kan worden aangepast afhankelijk van gewenste dikte.
Knorr Blanke Roux bindt eenvoudig en snel alle sauzen, soepen en ragouts. Door de neutrale smaak is deze binder een goede basis voor een diversiteit aan bereidingen met vlees, gevogelte en groente. De korrels lossen snel op zonder klontvorming en de roux schift niet. Deze binder is geschikt voor vegetarische en veganistische voeding en vrij van toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen. Naast deze 1-kilo bus is de roux ook verkrijgbaar in een emmer à 10 kilo of zak à 20 kilo.
TARWEBLOEM, palmvet. Kan ROGGE, GERST en HAVER bevatten.
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 2343 / 566 |
Vetten | 38 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 28 g |
Koolhydraten | 46 g |
waarvan suikers | < 0,5 g |
Vezels | 1,7 g |
Eiwitten | 6,4 g |
Zout | < 0,01 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52