Bakken in oven
Verwarm de convectomaat op 160°C. Bereid de Honig Professional Lasagnesaus volgens de gebruiksaanwijzing. Leg de droge Lasagnebladen op de saus en daarop weer de te gebruiken ingrediënten. Begin en eindig altijd met een laag saus. Plaats de ovenplaat in het midden van de oven. Laat in ca. 30 minuten gaar worden bij 160°C. Bereidingstijd: 30 minuten
Honig professional lasagne is een voorgekookte goudgele pasta deegwaar in de vorm van langwerpige gegolfde bladen van ongeveer 145 mm lang en 90 mm breed. De lasagnebladen zijn voorgekookt en bereid uit 100% durum. Het product bevat geen additieven en heeft een zuivere tarwesmaak. De gaartijd van de Honig lasagne bladeren is 10 min in water en 30 min in een ovenschaal. Verpakt als 3 kg in een folie binnenzak in een kartonnen doos.
Durum TARWEGRIES. Kan sporen bevatten van KIPPENEI.
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1450 / 340 |
Vetten | 1,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,1 g |
Koolhydraten | 69 g |
waarvan suikers | 3,5 g |
Vezels | 2,5 g |
Eiwitten | 12 g |
Zout | 0,03 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52