Koken
Strooi de farfalle al roerend in ruim kokend water en blijf roeren tot het water weer kookt. Voeg desgewenst zout of Honig Professional vleesbouillon naar smaak toe. Kook de farfalle in ca. 11 minuten gaar. Voor kleinere hoeveelheden (ca. 0,5 kg) een langere kooktijd (ca. 12 minuten). Laat de farfalle uitlekken of in de au bain marie staan en voeg wat olie toe. Voor de verwerking op een later tijdstip, na het koken eerst koud spoelen. Kooktijd: 11 minuten
Honig farfalle is deegwaar in de vorm van een vlinder met gekartelde randen, gemaakt van durum tarwegries en eerste kwaliteit kippenei-eiwit, met een kooktijd van 11 minuten. Deze pasta is verpakt in een doos met 1 plastic binnenzak met 3 kg deegwaar.
Durum TARWEGRIES, KIPPENEI-eiwit.
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1500 / 354 |
Vetten | 1,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,1 g |
Koolhydraten | 72 g |
waarvan suikers | 3,5 g |
Vezels | 2,5 g |
Eiwitten | 12 g |
Zout | 0,03 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52