Patisserie

Food

De Food afdeling is voor ons als horecaleverancier van het grootste belang. Continu zijn we op zoek naar de beste, leukste, mooiste en natuurlijk de allerlekkerste producten. Naar de producten waarmee u het verschil maakt, waar uw gasten voor terugkomen.

Assortiment

Om zo'n assortiment te krijgen sparren wij dagelijks met onze leveranciers, met onze collega-Horesca's en speuren wij alle vakbladen en internet af. Maar het belangrijkst: wij luisteren naar u! Uw wensen staan centraal. Hebben we iets niet? Wij zetten het op voorraad voor u. Zodat we er zeker van zijn dat we voor elk horecabedrijf het beste assortiment in huis hebben.

Leuker, lekkerder, verrassender

Wij vinden dat uit eten leuker, lekkerder en verrassender moet zijn dan thuis eten. Dat valt in deze tijd niet mee, het aanbod voor de thuiskok is de laatste jaren ontzettend gegroeid en de programma's over koken zijn niet te tellen. Koken is hot en mensen worden steeds handiger in de keuken. Gelukkig zijn er nog talloze prachtige producten die alleen voor de horeca bestemd zijn. Wij zorgen dat we juist die producten in ons assortiment hebben en proeven en testen deze graag samen met u! Daarbij opgeteld uw vakmanschap in de keuken en een heerlijke avond is gegarandeerd voor uw gasten!

Behalve alle A- merken hebben we een mooie selectie van leveranciers, hier wat voorbeelden:

Groene Hart Streekproducten
Mercato Italiano
Oma bobs
Pastafabriek
Desem enzo
Sweetstreet

Bussing
Panesco

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Onze folders digitaal?

Onze folders digitaal?
SCHRIJF U HIER IN!

Kijkje in de keuken

Kijkje in de keuken
LEES VERDER

Oma Bobs

Oma Bobs

Vegan snacks

LEES VERDER