Over Horesca Horecavo, totaalleverancier voor de horeca

Geschiedenis: Sinds 1982 is familiebedrijf Horesca Horecavo actief als horecagroothandel in de Bollenstreek, Randstad en omgeving. Klein begonnen in Voorhout heeft de heer Vegt Sr. het bedrijf laten groeien tot de huidige vorm, een horecagroothandel met 13 vrachtwagens, zo'n 50 werknemers en een breed en diep totaalassortiment. De start in Voorhout verklaart de naam Horecavo: Horeca Voorhout.

Inmiddels heeft Dave Vegt de dagelijkse leiding overgenomen. Het geheim van het succes wordt nog altijd nageleefd: Biedt de klanten de hoogst mogelijke service, wees flexibel in alle opzichten en misschien nog wel de belangrijkste:

Het succes van de klant staat centraal!

Hoe doen we dat?

We zijn altijd op zoek naar de leukste, lekkerste en meest verrassende producten. We testen en proeven regelmatig producten, met afnemers en partners maar ook met ons personeel. Gewoon, om te kijken wat het lekkerst is. Zodat wij het u weer kunnen vertellen en samen tot het beste assortiment komen.

De laatste jaren zijn veel ondernemers gaan beknibbelen op de inkoopprijzen. Begrijpelijk in slechte tijden maar ook jammer, want dit is over het algemeen ten koste gegaan van de kwaliteit. Dat hebben gasten ook gemerkt en blijven vaker weg. Wij geloven dat uit eten gaan leuker, lekkerder en verrassender moet zijn dan thuis eten. Wie volgens dit concept werkt krijgt gegarandeerd meer tevreden, en nog belangrijker: enthousiaste gasten. En iedereen weet dat enthousiaste gasten zorgen voor nieuwe gasten!

Wij als horecaleverancier werken met u sámen om uw zaak succesvol te laten zijn. Samen maken we het verschil! Doet u met ons mee?

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Onze folders digitaal?

Onze folders digitaal?
SCHRIJF U HIER IN!

Den Eelder zuivel

Den Eelder zuivel

Nieuw in ons assortiment!

LEES VERDER

Duinenbrood

Duinenbrood

Nieuw in ons assortiment!

LEES VERDER