Onze garanties

  1. Uw succes staat centraal. Wij doen er alles aan om uw bedrijf succesvol te laten zijn. Wij denken met u mee over het assortiment en andere zaken waarmee u het verschil kunt maken. Wij zijn partners in business.

  2. Voor alle horecaproducten. Wij hebben een groot assortiment van ruim 15.000 horecaproducten én lokale specialiteiten. Mist u een product? Dan zorgen wij ervoor dat u het toch ontvangt. Wij helpen altijd!

  3. In ons assortiment vindt u de lekkerste horecaproducten. Onze inkopers zoeken continu lekkere, onderscheidende producten waarmee u uw gasten kunt verrassen. Alles wordt uitgebreid getest en geproefd. Ook door onze klanten.

  4. Altijd eerlijk maatwerk. U wilt uw gasten blijven verrassen, op uw eigen manier. Wij zorgen ervoor dat u de producten krijgt waarmee u uw ambities kunt realiseren. U krijgt onafhankelijk advies en een assortiment op maat.

  5. Niet tevreden? Wij lossen het op! Afspraak is afspraak. Daar gaan wij voor. Bent u ergens niet tevreden over, dan stellen wij uw reactie erg op prijs. Uiteraard zoeken wij samen altijd naar de beste oplossing.

  6. Scherpe prijzen door grootschalige inkoop. Wij hebben ons aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Nederland. Hierdoor hanteren wij scherpe prijzen waar u uw voordeel mee kunt doen.

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Onze folders digitaal?

Onze folders digitaal?
SCHRIJF U HIER IN!

Oma Bobs

Oma Bobs

gratis proeverij!

LEES VERDER

Coca Cola onthult

Coca Cola onthult

Fles uit oceaanafval

LEES VERDER