YIL'DRIZ SAUZEN VOOR DE HORECA!

De heerlijke sauzen van Yil'driz zijn verkrijgbaar bij Horecavo in een horeca fles van 775 ml met doseerdop. Probeer het nu met een introductiekorting van 15%! Klik HIER voor de flyer. En neem ook een kijkje op de website www.Yildriz.nl en lees het bijzondere verhaal achter het ontstaan van Yil'driz sauzen.

De volgende smaken zijn verkrijgbaar:

Turkse knoflook:

Zachte, enigszins zoete knoflooksaus. Heerlijk bij (shoarma-)vlees, vis, barbecue en grill.

Amerikaanse barbequesaus:

Heerlijke rode saus met een typische rooksmaak. Heerlijk bij snacks, borrelgarnituur, barbecue, gourmet en grill.

Zweedse Smølsaus:

Kruidige, geëmulgeerde saus met echte uitjes. Heerlijk bij snacks, frites en op een broodje gezond.

Griekse knoflooksaus:

Pittige, kruidige knoflooksaus. Heerlijk bij gyros, (shoarma-)vlees, vis, gamba's en bij de barbecue.

Pittige, kruidige knoflooksaus:

Heerlijk bij gyros, (shoarma-)vlees, vis, gamba's en bij de barbecue.

Turkse shoarmasaus:

Zachte, enigszins zoete knoflooksaus. Heerlijk bij (shoarma-)vlees, vis, barbecue en grill.

Thaise chilisaus:

Chilisaus met een vleugje limoen en koriander. Heerlijk bij borrelhapjes, loempia's, kaassoufflés en pasta's.

Amerikaanse knoflooksaus:

Pittige knoflooksaus met Spaanse pepers. Heerlijk bij snacks, frites, vlees, gehaktballetjes en Tapasgerechten.

Deense mosterdsaus:

Zachte, licht zoete mosterdsaus. Heerlijk bij kaas, bitterballen, broodjes, vis, salades en snacks

Egyptische kebabsaus:

Friszure, pittige rode saus. Heerlijk bij kebab, gyros,snacks, als dipsaus bij borrelgarnituur en kaas.

Griekse tzatziki:

Frisse saus op basis van yoghurt en komkommer met een vleugje knoflook. Heerlijk bij lamsvlees, gyros, salades of op broodjes.

Hongaarse rode uiensaus:

Frisse, lichtzure rode saus met verse (!) uitjes. Heerlijk bij vlees, snacks, kaas en als dipsaus bij een Borrelgarnituur.

Noorse mosterd-dillesaus:

Zoete mosterdsaus met dille en honing. Heerlijk bij kaas, op broodjes en vlees(waren), (witte) gebakken vis, zalm en garnalen.

Ierse cocktailsaus:

Romige, zachte saus met een vleugje mierikswortel. Heerlijk bij vis, varkenshaas, rollade, vlees(waren), mosselen, zalmen garnalen.

 

yil250.jpg

 

Voor meer informatie: vraag uw vertegenwoordiger of onze verkoopmedewerkers.

Deel deze pagina:
No published teasers.

Callebaut

Callebaut
LEES VERDER

Olijck

Olijck

Stapelgek op lekker eten!

LEES VERDER