topclass foto.jpg

Topclass group & Horesca gaan samen!

Geachte relatie,


Wij zijn er trots op uw groothandel te zijn voor al uw food- en horeca gerelateerde non-food producten. De inkoop van al onze producten doen wij gezamenlijk met vele gelijksoortige bedrijven.

Per 01.01.2019 gaat er een fusie plaatsvinden. TopClass Group en Horesca gaan met elkaar fuseren en gaan om praktische redenen verder onder de naam Horesca Nederland. Wij zijn erg blij met deze samenwerking.

Citaat Anton van der Kamp, thans voorzitter van TopClass en straks ook voorzitter van Horesca Nederland: TopClass is een landelijk cluster van acht zelfstandige groothandels voor horeca en grootverbruik. Onder de vlag van Horesca vallen vijf groothandels. Een aantal leden heeft bovendien meerdere locaties, waardoor we in totaal over zeventien vestigingen praten. Op veel vlakken zijn onze organisaties identiek. Zo zijn onze leden allemaal familiebedrijven en vallen we beiden onder de paraplu van MAXXAM, de grootste inkooporganisatie van Nederland. Binnen MAXXAM opereren we al een tijd lang als één organisatie. De stap om echt samen te gaan is hierdoor heel klein.

Wat houdt dat voor u, als klant in?

U zult in de loop van de tijd zien dat er op gebied van Private Labels, producten bijkomen en/of producten van naam veranderen.

De Private Label namen waar voor gekozen zijn luiden: Horesca, TopClass, Pain Ami en Café Ami.

Een verandering van naam betekent niet automatisch een verandering van product. Ook in de folderuitingen zullen er kleine mutaties plaatsvinden. Het belangrijkste is dat uw groothandel aangesloten is bij een inkooporganisatie die continuïteit geeft voor in lengte van jaren.

Kortom een mooie mededeling om het nieuwe jaar mee te beginnen.

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

D.H.J. Vegt,

Alg. Directeur.

Deel deze pagina:

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Onze folders digitaal?

Onze folders digitaal?
SCHRIJF U HIER IN!

Oma Bobs

Oma Bobs

gratis proeverij!

LEES VERDER

Coca Cola onthult

Coca Cola onthult

Fles uit oceaanafval

LEES VERDER