logo-oma-bobs.png

Oma Bobs introduceert drie nieuwe topsnacks!

Nieuw!
Maar liefst drie nieuwe topsnacks introduceerde Oma Bobs op 19 mei jongstleden. Het assortiment is uitgebreid met een gamba mini-croquette, een draadjesvleescroquette en een draadjesvleesbitterbal. Uiteraard zoals u van oma Bobs gewend bent: bereid op de ambachtelijke manier met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Met zorg ontwikkeld en bereid
Jurgen Ottenhoff, oprichter en eigenaar van Oma Bobs Snacks: "Ik ben trots op onze nieuwe snacks! Met de Gamba mini-croquette, Draadjesvlees croquette en Draadjesvlees bitterbal hebben we met ons koksteam weer echte topsnacks ontwikkeld en bereid. Dankzij de altijd verse ingrediënten en de uitgekiende samenstelling van de kruidenbuilen voor de bouillon, is de smaak van deze snacks echt geweldig. Zeker weten dat ze in de smaak zullen vallen!

Over Oma Bobs Snacks
Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door Oma Bobs zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!

Nieuwsgierig? Vraag dan een gratis proefpakket aan via verkoop@horesca-horecavo.nl

Mini-croquette-Gamba-Bitterbal-Rundvlees2.png

Deel deze pagina:

Onze folders digitaal?

Onze folders digitaal?
SCHRIJF U HIER IN!

Oma Bobs

Oma Bobs

gratis proeverij!

LEES VERDER

Coca Cola onthult

Coca Cola onthult

Fles uit oceaanafval

LEES VERDER