Olijck

Olijck

olijck1.jpgBij Olijck zijn ze stapelgek op lekker eten. Op verse en droge worst, waar het avontuur mee is begonnen in 2013. En sinds 2015 op zeewier, wat zij liever zee-groenten noemen. Alles wat ze doen moet goed zijn voor milieu, mens en dier.


En dus houden ze van balans, soms goed vlees en een andere keer zee-groenten. Onder water blijkt een onbekende groentetuin te liggen, met prachtige smaken en kleuren. Olijck gebruikt de zee-groenten voor hun assortiment burgers en pasta, altijd in combinatie met groenten van het land. Alles wat ze maken doen ze met zoveel mogelijk duurzame of biologische producten. Ze vinden het belangrijk dat de producten veganistisch zijn of minimaal vegetarisch maar bovenal HEEL lekker. Verder voegen ze veel vrolijkheid en af en toe een snufje ondeugendheid toe. En dit alles geeft je een boost voor je weerstand, energie en humeur. Want Olijck gelooft dat alles wat voortkomt vanuit vriendschap, vrolijkheid, dapperheid en integriteit, wel goed moet zijn.

Interesse? Neem contact op met uw contactpersoon of bel onze verkoop binnendienst op 071-5412011. Het assortiment kunt u hier bekijken.

 

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Onze folders digitaal?

Onze folders digitaal?
SCHRIJF U HIER IN!

Kijkje in de keuken

Kijkje in de keuken
LEES VERDER

Oma Bobs

Oma Bobs

Vegan snacks

LEES VERDER