Knorr is jarig!

Primerba actie! 15% korting in juni!

Knorr is jarig! In 2013 viert Knorr haar 175ste verjaardag. Dat is natuurlijk reden voor een feestje! Ter ere van dit jubileum heeft Knorr in 2013 verschillende promoties en acties, dus hou deze website in de gaten. Nu een actie met primerba: 15% korting op primerba kruiden

Knorr staat al 175 jaar voor de beste smaak en is inmiddels niet meer weg te denken als partner in uw keuken. Het merk Knorr is in 1838 ontstaan nadat Carl Heinrich Knorr begon te experimenteren met het drogen van kruiden en groenten om zo de smaak en voedingswaarde te behouden. Vandaag de dag biedt Knorr een complete range professionele producten, waaronder sauzen, bouillons en smaakmakers, met een vertrouwde constante kwaliteit.

Het assortiment is volledig afgestemd op verschillende werkwijzen en keukensituaties waardoor Knorr u steeds de beste oplossing biedt. Geïnspireerd door uw passie en creativiteit, blijft Knorr continu innoveren om u nog beter van dienst te zijn in uw keuken. Knorr heeft al 175 jaar passie voor smaak.

knorr_banner.jpg

Deel deze pagina:
No published teasers.

Oma Bobs

Oma Bobs

gratis proeverij!

LEES VERDER

Coca Cola onthult

Coca Cola onthult

Fles uit oceaanafval

LEES VERDER