Holtkamp

Holtkamp Horeca

Met een vernieuwd Logo laat Holtkamp duidelijk het onderscheid zien tussen de twee afdelingen Holtkamp; Holtkamp Chocolaterie en Patisserie in Amsterdam en Holtkamp Horeca. Holtkamp Horeca heeft een kwalitatief hoogstaand assortiment croquetten en bitterballen maar ook voor patisserie van het hoogste niveau kunt u bij Holtkamp Horeca terecht. De allereerste kalfscroquette werd gemaakt in 1969 door Cees Holtkamp. De basis is altijd hetzelfde gebleven, de smaak is met de jaren wel steeds meer verfijnd. Tegenwoordig worden er dagelijks, onder leiding van Patissier Nico Meijles, de lekkerste salpicons met de mooiste en beste ingrediënten gekookt. Maar allemaal met de hoofdingrediënten: vakmanschap en liefde! Resultaat: een assortiment waar we trots op zijn.

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Onze folders digitaal?

Onze folders digitaal?
SCHRIJF U HIER IN!

Holtkamp Horeca

Holtkamp Horeca

Croquetten en Patisserie

LEES VERDER

Smaakgeheimen!

Smaakgeheimen!

Heerlijke nieuwe producten!

LEES VERDER