Vakmanschap is meesterschap.

De slogan die alom bekend is en waarbij iedereen aan Grolsch denkt. Grolsch is een biermerk met een zeer lange geschiedenis en één van oudste ondernemingen van Nederland. Wij zijn trots om u het hele assortiment te kunnen leveren!

Fles-Grolsch.jpgGrolsch over Grolsch:

We geloven in de drank waar we alles van weten: bier. We maken ons bier met twee unieke ingrediënten: traditie én vernieuwingsdrang. We steunen daarbij op bijna 400 jaar ervaring. En als die ervaring ons één ding heeft geleerd, dan is het wel dat je jezelf voortdurend moet vernieuwen. We brouwen en verpakken ons kwaliteitsbier dan ook in één van de modernste brouwerijen ter wereld. Daarbij is high-tech een natuurlijke bondgenoot van high-taste. We geloven heilig in het koesteren van het beste uit het verleden - onze beugelfles is daar een prachtig voorbeeld van - en het omhelzen van het beste dat nú beschikbaar is. Met als resultaat: bieren die je moet proeven om te geloven dat zoiets lekkers gebrouwen kan worden.
Grolsch kenmerkt zich door een eigen kijk op de wereld en op bier in het bijzonder. Generatie na generatie hebben we onze eigen weg gevolgd, de dingen ánders gedaan. Onze beugelfles is daar een mooi voorbeeld van. Grolsch is een sterk merk en een onderneming met een sterke identiteit. Maar waar staan we voor, waar streven we naar? Met onze visie, ambitie en waarden geven we aan wat we belangrijk vinden.

VISIE

Wij brouwen bijzondere momenten met karakter.

AMBITIE

De winnende brouwerij van Nederland in 2020.

WAARDEN

  • Vertrouwen
  • Passie
  • Focus
  • Vakmanschap

Bent u geinteresseerd In Grolsch voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op!

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Onze folders digitaal?

Onze folders digitaal?
SCHRIJF U HIER IN!

Den Eelder zuivel

Den Eelder zuivel

Nieuw in ons assortiment!

LEES VERDER

Duinenbrood

Duinenbrood

Nieuw in ons assortiment!

LEES VERDER