Nieuw in ons assortiment: East Imperial Tonic

East Imperial is een super premium tonic uit Nieuw-Zeeland. In kleine oplage geproduceerd met natuurlijke botanicals uit Azië zonder toegevoegde kleur-, geur- of smaakstoffen. De hele range heeft een zeer laag suiker gehalte en weinig toegevoegde citrus zuren, terwijl het Nieuw Zeelandse bronwater de lijn een fijne, champagne-achtige bubbel geeft. Ontworpen als mixing tonic geeft East Imperial de ruimte aan een premium spirit om de boventoon te voeren. Verkrijgbaar in doos: 24 x 150 ml.

east_imperial.jpg

Old World Tonic 67329

De bartender 's en distilleerders favoriete tonic. Een authentieke tonic water, géén frisdrank. Met het laagste suikergehalte op de markt - 7mg p/fles. Werkt geweldig met aromatische, florale en kruidige gins met een uitgesproken smaak profiel.

Yuzu Tonic 67331

Yuzu is een citrus vrucht uit Noord Japan die word geoogst in de winter maanden. Bekend in Azië om de ongekende heldere frisheid. Werkt uitstekend met zowel citrus-forward en traditionele London Dry Gins.

Grapefruit Tonic 67333

Rode grapefruit is samen met pomelo de basis voor deze tonic, en zorgt voor een diepe sinaasappel toon. De ultieme balans in citrus elementen, werkt uitstekend met zowel citrus-forward en traditionele London Dry Gins.

Ginger Ale 67330

East Imperials uitzonderlijke invulling van Ginger Ale. Thaise Gemberwortel vormt de basis. Ideaal voor een Buck, Horse's Neck, of in een mix drankje. Buitengewoon licht van kleur door het wegblijven van toegevoegde kleurstoffen of karamel.

 

Deel deze pagina:

Magazine 't Lekkerst

Magazine 't Lekkerst
LEES VERDER

Onze folders digitaal?

Onze folders digitaal?
SCHRIJF U HIER IN!

Oma Bobs

Oma Bobs

gratis proeverij!

LEES VERDER

Coca Cola onthult

Coca Cola onthult

Fles uit oceaanafval

LEES VERDER