Nieuw in assortiment!

Profiteer nu: 2+1 actie Proberen? Vul het actieformulier in!

Lipton Ice Tea heeft Brisk gelanceerd, een lekkere dorstlesser in drie verfrissende smaken: Tea Apple Twist, Tea Dragon Fruit en Tea Fruit Punch.

Brisk Tea Dragon Fruit art.nr.52814, 12x50cl

Brisk Tea Dragon Fruit biedt een ware smaakexplosie met de smaak van de heftigste vrucht ooit, Dragon Fruit. Er is lef nodig om het te proeven.

Brisk Tea Apple Twist art.nr. 52815, 12x50cl

Dit zou zomaar de lekkerste ice tea ooit kunnen zijn. Sap van appels gemixt met ice tea en samenperst in een flesje. Twist die dop eraf en maak kennis met deze goudgele dorstlesser.

Brisk Tea Fruit Punch art.nr. 52816, 12x50cl

Met deze dorstlessende supercombo deel je een rake dreun uit aan je smaakpapillen. Probeer de fruitigste ice tea van Nederland.

 

Brisk

Over Lipton

Lipton is een van 's werelds bekendste en meest verkochte theemerken – zowel warme thee als ijsthee – en wordt verkocht in meer dan 150 landen over de hele wereld. Sir Thomas Lipton uit Schotland richtte eind 19e eeuw de 'Lipton Tea Company' op toen hij zijn eerste theeplantage in Ceylon aankocht. Nu, meer dan 100 jaar later, bezit Lipton duizenden hectares theeplantages in Oost-Afrika (Kenia (Kericho) en Tanzania (Mufindi)).

Deel deze pagina:
No published teasers.

Oma Bobs

Oma Bobs

gratis proeverij!

LEES VERDER

Coca Cola onthult

Coca Cola onthult

Fles uit oceaanafval

LEES VERDER