Bieze: Nieuw seizoen, nieuwe wildgerechten.

Heerlijke kant en klare, koelverse wildgerechten van Bieze in samenwerking met Neven Food. Gemaakt van de hoogste kwaliteit vlees en vol van smaak. Verkrijgbaar t/m 31 december 2013, in de volgende variaties:

Parelhoenfilet met abrikozen en pruimen:

Parelhoenfilet supreme (met vleugeltje) in een volle, romige saus, rijkelijk gevuld met abrikozen en pruimen en op smaak gebrachten met een verrassende mix aan kruiden.

parelhoen-met-perzik200.jpg

Inhoud: 6 stuks (ca 1,8kg)

Hertenstoverij:

Mooie, malse stukken hertenvlees in een bruine saus. Ingrediënten als spekblokjes, knolselderij en ui maken de saus compleet. Laurier en diverse wildkruiden geven het product zijn authentieke smaak.

hertenstoof200.jpg

Inhoud: 2,5 kg

Konijnenbouten in saus:

Achterbouten in een geraffineerde demi-glace. Verrijkt met authentiek garnituur en originele kruiden, welke het product zijn onderscheidende smaak geven.

konijnenbout200.jpg

Inhoud: 6 stuks (ca.2,3kg)

Hazenpeper:

Een smaakvol product van de achterbout van de haas, gestoofd in een pittige Espagnolesaus volgens authentiek receptuur. Rode wijn, uitjes, stukjes spek en preiselberen geven dit hazenvlees een unieke smaak.

hazenpeper200.jpg

Inhoud: 2,5 kg

Deel deze pagina:
No published teasers.

W&G Brinkhorst

W&G Brinkhorst

W&G Brinkhorst, 60 jaar specialisme

LEES VERDER

Grolsch

Grolsch

Vakmanschap is meesterschap

LEES VERDER